Informació: +34 973 790 100 Vendes: +34 973 791 799 Expedicions: +34 973 791 851 comercial@brausa.es

Metodologia

Esteu aquí

Metodologia

Implicats amb tu en cada pas, en cada decisió.

Apliquem la nostra experiència, professionalitat i tecnologia a implantar un procés de producció dissenyat especialment per maximitzar-ne l’eficiència: analitzem acuradament cada pas, optimitzem recursos i apliquem controls de qualitat per garantir l’excel·lència dels nostres productes.

Necessitat del client

Analitzem cada detall de la comanda, revisem la informació rebuda i indiquem les necessitats de producció per poder fer un estudi minuciós de costos i temps de fabricació.

Acord comercial i tècnic

Elaborem la nostra millor oferta, que inclou la descripció de materials, plànols tècnics i el termini de producció i lliurament, perquè disposis de la traçabilitat de la teva comanda.

Enginyeria i disseny d’utillatges

El nostre equip d’enginyeria treballa braç a braç amb tu per desenvolupar la millor solució a les teves necessitats. Desenvoluparem un nou producte i crearem un nou utillatge per fabricar-lo.

Prototip i aprovació

Fabriquem un prototip per testar-ne la funcionalitat, i el revisem amb tu abans d’iniciar la producció final.

Fabricació

Coordinem personal altament qualificat, màquines, processos automatitzats i processos de control de la manera més eficient per a la fabricació del teu perfil.

Control de qualitat

Des de la recepció de la comanda fins a la seva expedició, es fan diversos controls per complir les exigències de la comanda i les especificacions del producte.

Embalatge i lliurament

Els nostres diversos sistemes d’embalatge, juntament amb el nostre control de lliuraments, ens permeten assegurar el bon estat dels perfils i el compliment de la data de lliurament.